Objavljeno 26. 08. 2024

Dragi ljubitelji gibanja,

z velikim veseljem vas obveščam, da v studiu Gibanica organiziram dneve odprtih vrat! To je izjemna priložnost, da brezplačno preizkusite pilates vadbo, ki je posebnost našega studia, ter se spoznate z našim načinom dela. Vabljeni, da se mi pridružite v enem izmed naslednjih terminov:

TERMINI DNEVA ODPRTIH VRAT – BREZPLAČNE VADBE PILATESA:

  • Petek, 30. 8. 2024 ob 10:00
  • Petek, 30. 8. 2024 ob 16:00
  • Sobota, 31. 8. 2024 ob 9:00
  • Nedelja, 1. 9. 2024 ob 19:00

V Studiu Gibanica ustvarjamo vzdušje, kjer se zbirajo motivirani posamezniki, ki si želijo doseči več kot le telovadbo. Tu boste našli okolje, kjer se učenje prepleta z vadbo, in kjer boste razumeli, zakaj izvajamo določene vaje. Moj cilj je, da pilates postane del vašega življenjskega sloga, ki ga boste z veseljem negovali in razvijali tudi izven studia.

Kako boste začeli z učenjem Pilatesa, če mi bo predstavitev zanimiva?

Vsak nov član, ne glede na to, ali ste popolni začetnik ali že imate izkušnje s Pilatesom, bo šel skozi uvajanje. Če se s Pilatesom še niste srečali, ali imate kakšne težave ali omejitve pri gibanju, brez skrbi – vadbo bomo prilagodili vašim potrebam, da bo kar najbolj ustrezala vam. Uvajanje bo potekalo v začetku septembra v različnih terminih. Uvajanje se bo odvijalo v začetku septembra v različnih terminih.

Ta dogodek je res redka priložnost, zato jo izkoristite in povabite s seboj tudi prijatelje, družinske člane ali sodelavce.

Morda pilates ni prava izbira za vas? Pomislite na nekoga v vašem življenju, ki bi od Pilatesa lahko imel korist. Morda prav vaš nasvet nekomu pomaga narediti prvi korak k bolj zdravemu in aktivnemu življenju.

Ker je število mest omejeno, je prijava na izbran termin obvezna, zato si pravočasno rezervirajte svoje mesto na info@gibanica.si

Ob prijavi dobite tudi dodatne informacije.

Veselim se srečanja z vami in komaj čakam, da skupaj ustvarimo nekaj čudovitega!

Žiga Tolič